Kaninernas tävlingsböcker!

Så här ser det ut i dom, hur ser det ut i dina? Kommentera!
Jag lägger inte ut dessa bilder för att skryta eller så, bara för att jag inte kom på något bättre bloggmaterial.
datumen står efter ÅÅMMDD (År-månad-dag), hoppas ni kan läsa min handstil!

DorisFörsta sidan.


Andra sidan. Dom tomma rutorna är inför midnattsols.
Första sidan.


Andra sidan. Hon är faktiskt en pinne från ELIT i höjd, fast det är inte så svårt att ta sig dit men ändå. ;)

K står för krok R för rak L för längd H för höjd, M medelsvår L lätt S svår E elit EJE ej elit. U står för pinne, på vänstra sidan ser ni deras resultat som t.ex 0+1 betyder 0 fel i grunden 1 fel i finalen. Där det är struket är det för att jag valt att inte starta där eller andra orsaker.

//Hanna

Pussla Hage!

Idag var det riktigt varmt, soligt och allmänt super väder. Så jag bestämde mig för att pussla och bygga ihop en hage!
Det gick som förväntat bra och jag fick ihop en liten rastgård. Den ser ju dock så tråkig ut för den går ju bara rakt fram, det för att jag har tak på den, tack vare min lilla tjej som lärde sig att klättra förra sommaren..

Både Daisy och Doris blev super glada av att få komma ut och röra sig lite fritt, dom är ju vana att rastas i sele.
Om vädret tillåter så ska båda två vara ute i hagen minst 1 timme imorgon, som idag. Den är tusen gånger finare i verkligheten, promise..

//Hanna


Snart mot Österjörn..

..och midnattsols!
Jag är så fruktansvärt taggad och längtar jätte mycket. Kommer bli spännande att se vad Doris har att erbjuda i svåren och få träffa alla Doris syskon. Ska också hoppa Daisy i medelsvår och Sally i medelsvår och lätt. Kommer bli grymt! :)

Har riktigt bra nyheter här, jag håller på att förhandla mig till en "kanin-stuga" och det går riktigt bra. Pappa pratar om att bygga en, så vi får se. Då lär jag ju återkomma om när vi börjar bygget. Då kommer jag bygga två/tre fackare inne i stugan också, fast det och inredning till burarna kommer jag då ta som en födelsedags present. Då får vi se om jag kanske kan förhandla mig till en bebis också?

//Hanna


Min käraste grymma!

Doris var så grymt duktig igår, jag kunde knappt tro att det var sant!
I medelsvår krok hoppade hon med Maria och vann där på 0+1, då blev hon svår i krok med.
Sen debuterade hon svår rak och jag skrev ju i det förra inlägget att det fick gå på tio fel om så ville, men jag hade så fel. Hon vann sin svår debut på 1+0! Jag ville gråta när Cecilia ringde mig, jag blev så glad!

Här är några bilder, tack Linnea! :)
//Hanna


Nervig matte!

Hej på er!
Sitter här hemma och är allt för nervig och nervös.. Doris är ju i Sävast med Cecilia och tävlar!
Vi hoppas på en svårklassning i krok så hon får tävla storspoven cup under Midnattsols. Hon ska hoppa medelsvår krok och svår rak idag. I svåren har jag inga som helst krav på henne, bara hon försöker så är jag nöjd, så kan vi jobba vidare på svåren senare. Sen sk jag ha ett ganska stort break från hoppningen, till midnattsols dit vi åker 8 juni.

Hoppas ni kära läsare sitter hemma och håller tummarna för min lilla bebis!
Kan även be en annan "läsare" lägga av med sina anonyma och rent av patetiska kommentarer.
//Hanna


Några svar!

Första..

Anonymastee om "Vi lyckades!"
Fulfulfulich
Svar: kul att du säger det, du är nog Inge vackrare du heller på in eller utsidan.

Sedan har jag fått frågor om Daisy..
Haha hon är i livet, men hon är inte min längre. Har totalt glömt bort att berätta det. Jag åker till henne en gång i veckan och springer med henne, jag får fortsätta tävla henne och sånt, hon är bara inte min längre. Ska göra om headern och texten och sånt, så får vi väl se om jag har ork för en liten bebis till sommaren! :)

//Hanna


Vi lyckades!

Idag var det ju då tävling i regn, än en gång. Men faktiskt så slutade det när första klassen var avklarad så det tackar vi vädergudarna för!
Resultatet då..

Doris: har aldrig känt mig stoltare att kunna kalla dig min, trodde knappt att hon skulle ta pinne, matte vad fel du hade! Hon hade sån fokus, 2+0 vinst och SVÅR klassning! Vi lyckades gumman!

Daisy: Ingen kanin älskar väl regnet då, men hon hanterade situationen riktigt bra, 2+2 båda gångerna, hon kanske inte fick pinne men hoppade med styrka och vilja och det är det roligaste!

Lyckad dag. :)
//Hanna


Vårkänslorna spökar!

Idag när jag skulle ta ut Doris i hagen hörde jag hur hon rörde runt i bo huset, jag kollade in och såg en massa päls som hon ryckt och bäddat upp hö mot väggarna.. Snutte!

Det som inte är så snuttigt är att om hon fortsätter lär hon se skabbig ut kring benen efter att ha ryckt bort all päls..
Lilla gumman, inga bebisar ska du få, tyvärr!

//Hanna


Resultat och ännu en anmälan!

Igår var jag ju somsagt på tävling.

Doris: Hon var väl duktig, men farten sabbade allt för henne. 1+1 ingen pinne eller svår klassning..

Lillen: Han gjorde min dag! Vad har hänt med lillkillen? Från att knappt velat hoppa alls till att gå på 3 fel i svår? Han var såå duktig!

Som rubriken sa så är jag jävlarns aktiv! Tävling på torsdag OCH söndag! Rak medelsvår x2 för Doris på torsdag, Sen vet jag bara att Daisy ska hoppa krok och rak medel på söndag, för Doris kan klassa upp sig till svår på torsdag!

//Hanna


Vädret vänder!

Åh vad glad jag blir! Dom har nu visat att det kommer bli SOL och 10 grader imorgon.
Finns inte så mycket mer att göra än att vänta tills man vaknar imorgon och se, är jätte taggad nu för en gångs skull. Hoppas att Doris är lika taggad!

//Hanna


Hur man fyller i en tävlingsbok!

En på IFokus frågar om hur man fyller i en tävlingbok, så jag ska förklara lite!

På framsidan står det "tävlingsbok för.." under skriver du kaninens namn, vilket jag tycker borde bara Lilla loka. Sen kan du skriva smeknamnet under. Under smeknamnet brukar man skriva regnr, men du väljer själv om du vill regga Loka. Från svår måste dom vara reggade, även i höjd och längd.
Lämna reg rutan tom tillsdess.

Sedan ska du skriva ägarens namn, och medlnr (när du fått något). Under ditt namn skriver du vad klubben heter. KLART!

//Hanna


Anmäld än en gång!

Ska iväg på tävling till helgen igen, här är man aktiv ;)

Doris ska hoppa krok medelsvår och denna gången hoppas vi på en svår klassning, hon ska även hoppa längd ejelit. Lillen ska hoppa krok svår X2 så det blir en utmaning för finkillen! Vet inte om jag också ska hoppa nån kanin åt Hedda, vi får väl se!

Då kommer ni få både bild och film! :)
//Hanna


Resultat från gårdagen!

Kort och blöt tävling, men både jag och kaninerna överlevde visst!

Krok Doris:
Doris var väldigt duktig och hanterade situationen fint, stora vatten pölar var inget större problem. Vinst på 2+2. Bebis!

Krok Lillen: Jag hoppade ju Lillen åt Cecilia som jag gjorde den 29 också. Han var så blöt och inte speciellt sugen att hoppa då.. Han hoppade tre hinder sen var tiden ute. Men jag är glad att han försökte trots omständigheterna!

Rak Doris: Till den här klassen hade hon hunnit bli en stor blöt höna som var kall och trött.. Jag ville inte pressa henne så hon fick gå igenom banan i sin egna takt. 3+3 = ingen pinne eller svår klassning..

Jag hade faktiskt klarat mig utan den här tävlingsdagen, det jag menar är att vi alla var blöta och kalla och hade nog kunnat vänta tills nästa helg. Men jag och Doris hade kul som vanligt så en pinne som hon knep var ju kul! :)

//Hanna


Vädret är själve fan..

..ändå ska jag upp på tävling!

Linnea kommer och hämtar mig kvart i elva, förstår inte vad jag gör vaken nu..

Önska mig lycka till! :)
//Hanna


Anmäld till något oväntat!

Klubben lade igår ut på hemsidan att vi skulle ha en tävling på lördag, som plåster på såren för att vi inte hade dubbeldagar förra helgen.
Doris är den ända jag har med mig dit för att Daisy precis åkt tillbaks till Lina tills nästa gång. Doris har världens chans att bli svår denna tävlingen, i rak behöver hon en pinne vilket hon kan ta på lördag, i krok behöver hon två så hon kan ta en pinne nu och bli svår den 12 i krok iaf!

Jag är inte så jätte taggad än, men imorgon kommer jag nog vara allt för nervig.. ;)

//Hanna


RSS 2.0