Gästbloggning

Just nu gästbloggar jag, Linnea H och Emma hos Linnea (svartkanin.blogg.se) så ni finner mig där. Hoppas det inte gör något att uppdateringen kommer bli lite låg pga. Detta! :)

Fytusan sikken söt kanin man har..

// Hanna


I väntan på Elwis

Snart kommer Linnea hit med Elwis eftersom att hon ska resa bort. Ska bli ruskigt kul för mig, förhoppningsvis har Linnea det lika kul! ;)
Bild på en fin kanin med en fin människa! <3


Doris trixar!

Jag har ju lovat er en film när Doris trixar för längesedan, jag har gjort många försök med mobil kameran men det funkade inte.. Så jag ställde upp min fina system på bordet och filmade en liten vid.! :D Enjoy. // Hanna


Joggingpass

Jadå, beach 2012 tagg ;)
Nej jag skojjadä bare, men jag kom nyss in från en runda med Daisy !

Haha oj oj, när jag läser igenom detta inlägg ser jag några stavfel. Slarv heter det, jag klarar mig utan en svenska kurs.
Nu ska jag ta en glass i min hand och dra iväg med stavfelen, dom får ni leva med idag.

// en över speedad Hanna ;)


Vår värme

Hej på er!
Idag är det riktigt fint väder, så kaninerna är ute. Ska försöka ta mig ut med kameran i hand, vi får se. Dom lär ju bli levererade hit imorgon isåfall.

Nu ska jag snart dra på hockey, så ska ge kaninerna lite hö nu. Vi ses!


Bara för att jag förstör allt..

Ja really..

Kort om dagens resultat!
Daisy: PINNE !<3 och medelsvår klassning i krok med.
Doris: hon var så sjuuuuuukt fin, ledde efter grunden och inför finalen. Men då kommer den förjäkliga föraren och förstör.. Fel väg i banan. Jag är för usel asså..!

Ska mata ninerna och sova bort saken..
Kramiz!


At Linnea's plaze!

Rubriken talar för sig själv. :)

Nu har vi mumsat i oss Macarones och lakritz nappar. Yammi ♥
Nu taggar vi tävling, även fast mitt tagg inte har kommit ännu.. Men förmodligen kommer det på besök under morgon dagen! :D

Vi har även vart i stallet och Linnea har ridit, jag filmade och fotade så det kommer nog upp lite stuffs imorgon eller på söndag.

Tackohej!

DISSA MY FACE

"Då taggar vi ? :D :D"

...skrev Viktoria i söndags, ja det gör vi!

Tävling sjuttonde mars!
Doris: medelsvår krok *1
Daisy: lätt krok *2

Är riktigt taggad, ska även sova hos Linnea på fredag då tävlingen är vid en skola brevid hennes hus. Hoppas att Wilma också kommer, längtar verkligen! ;)

Kramiz :P


Tack!

Vill bara säga TACK till Anna som kommenterade mitt inlägg om min tandkoll på Doris. Uppskattar verkligen när jag får konstruktiv kritik att arbeta på. Som jag sa i videon så "kan" man inte kolla Doris tänder på rygg, men jag ska försöka! ;)

Kramiz och PS så är jag brunett nu! :)


Ridning!

Godmorgon bloggen!
Hemma hos mormor skiner solen och mitt humör är på topp. Ikväll ska jag göra en.. Sak.. Ska bli jättekul! :D ni får inte veta förrän ikväll eller imorgon antar ja? Jaja, ska va med Bella idag också sen imorgon ska jag hoppa! Antingen Kurre eller Åke vi får se, kunde inte välja när jag ringde och bokade lektionen men aja.. Mamma ska filma så det lär väl komma upp ngn film när jag är hemma igen. Kramiz!


Träning hos Linnea!

Nu kommer det bilder från gårdagens träning hos Linnea, det var riktigt kul att tillbringa hela dagen med kaniner och LinnePinne :D<3
Hade endast med mig Daisy.RSS 2.0