Middag

När ni läser detta inlägg, sitter vi säkert och äter middag!

Vi har fått förrätt, nu är vi på varmrätten, sedan väntar den supergoda efterätten!! :D
Snaaaart så kommer vinter tävlingen upp.. Snaaart.. HÅLL UTKIK! ;D

Doris älskar SNÖ!

Doris fick nyss komma ut och skutta lite grann i snön. Hon älskar verkligen snö!! Hon glädjeskuttar all time..

Gott nytt år!!

Gott nytt år alla finisar!

Idag ska jag och rebecka baka klart inför middagen ikväll! Sedan ska jag väl fixa och stojja inne hos Doris. Förlåt för att jag inte updaterade igår, men det var fredag kväll och jag orkade verkligen inte ! Jag Mamma och Pappa spelade Alfapet! sjukt kul, men jag blev så trött så jag höll på att falla ihop.. xD
Och vet ni vad.. Ikväll 24.00 kommer det upp en VinterTävling 2012 ! Resten får ni själv komma på.. ;)
Nu ska jag äta ostkrokar för att jag är såååå godis sugen ;P Bloggar mer sen!

Vintertävling ?

Ska jag dra igång med en vintertävling ?

Kanske en liten "Fråge Tävling" och vinnaren får en header och några länkningar? :D
Vad säger ni? ;))

Wake up!

Har vaknat 10 idag, så när jag steg upp gick jag och tände lampan inne hos Doris och såklart.. Då hade hon grävt upp halva mattan inne i hennes bur, och hällt ut kisslådan.. GREAT! så jag fick börja morgonen med att damsuga i hennes bur medans hon spran i köket. Sen så diskade jag hennes matskål och böt vatten. Så morgonen var i kaninens tecken! Nu ska jag strax åka iväg med rebecka, så jag har fixat några tidsinställda för att jag lär ju vara borta hela dagen ;)

Fullspäckad dag tomorow ;)

Nu snackar jag med Linnea, och taggar inför morgon dagen!

Nu har jag precis prövat ställa upp WM i garaget och hoppa med doris, bara en liten tryout. Det gick awesomeee!! Hon tränade lite svår klass och det gick ännu bättre, fin tjejjen ♥
Men iaf, imorgon så ska jag och Rebecka åka och köpa massa idgredienser till nyår's bakningen. Sedan går vi vidare till daisan och sedan hem till mig och baka! Imorgon ska jag även ta lös märlorna från mitt gammla (skit hinder) som är hos daisy, för jag ska använda dom märlorna till ett annat hinder. Med tanke på att dom ser helt nya och fina ut så vill jag ju inte ta mina krampor för dom är inte lika bra.. Jag ska bygga ett rätuppstående, Nationen! Det säljs inte, utan är ett sorts företagsreklam. Fast mitt plank kommer bara vara hel blått istället för något sorts reklam på den. Men ja, då vet ni ju det ;)
Kanske drar igång en vintertävling nån dag? vi ser ju om jag orkar! xD
God night, sleep tight!

Klubb bloggen!!

http://bdkh.blogg.se Visit !! ;))

hahahah.. victoriaaa!

Victoria lurade mig imorse.. Jag blev typ asrädd!! ;O Hon skrev till mig på fb bah, jag är påväg till dig nu, osv osv.. sen började jag tro på henne! Så jag blev typ sur och rädd och bah; Men ge dig var seriöss!!! Och blev sur xD Och sen hon bah; Hanna.. jag är bara påväg till mina kaniner!! xD Du gick på det!!
Jag bara garvade och garvade.. Jag gick på ett uuuuuselt skämt! ^^
Men nu måste jag få tag i någon jag kan vara med, och Victoria, snart är det din tur!! ;))


Dagens fråga..

God kväll, ellr ja godnatt i mitt fall ;)

Nu sitter jag med datan i min famn och ska strax lägga mig.
Men här sitter en besviken Hanna..Victoria sa att hon stod utanför mitt hus, men hon var inte där ;c...
HAHHA okejj, jag skämtade! (humm, smått dålig humor?) Men jag och Victoria fjantade oss på facebook, hon skrev att hon pratade med min mamma i telefon och att hon stod utanför mitt hus osv.. Och tillsist skrev hon; " Asså när kommer du ut ? :D Jag har ju stått här i några timmar bara.. ;) " Haha..
Men jag tänkte ställa en liten fråga till er nu..
Svara i en komentar, om jag inte fått några svar förrän imorgon vid lunchtid, rättare sagt nästa bloggning. Så tar jag upp frågan mer och mer! Så svara på nue! ;))

Amanda Fondell & Moa Lignell

Hej bloggen, förlåt för en låg updatering igår.

Nu ska jag strax hoppa in i duschen och sedan äta lunch, väcka doris och göra mig klar.. för jag och Wilma ska in till stan och se på idol vinnaren Amanda Fondell och Moa Lignell som kommer signera skivor, sjunga osv.. ;))
Så jag updaterar inte förrän jag kommit hem från stan, vilket blir nångång på kvällen. Kan lägga upp några bilder från arkivet så ni har något att vila ögonen på! :)

Mornin!!

Godmorgon, sovit gott? ;)

Idag sovde jag lite länge, men det kanske var lika bra ändå.. var ju vaken halva natten för att någon storm som heter "Dagmar" spökade runt i luleå.. Jättejobbigt och LÄSKIGT för det lät som att hela huset skulle braka ihop! :s
Jaja, nu ska jag strax äta lunch, väcka Doris och åka till Moa! Ni får ha det bra så länge! :)

Beställt!

Nu har jag beställt hem två 3 m koppel och en bogsele till daisan, ni får se färgerna på produkterna när dom kommit hem till mig ;)
Kändes som att det verkligen var dags att utöka mitt Sel & Koppel sortiment.. Så nu är det bara att vänta! Jag valde att beställa från Trocaderos selar och koppel för att jag inte vågar chansa, och beställa hem från rabb-it. Vad jag har hört så har dom haft en riktigt lång väntetid på beställningarna, och att dom flesta inte ens får något svar! Och jag behöver verkligen nya selar och koppel nu så jag valde att beställa ifrån Troca's för att jag to.m fått selarna inom förloppet av två dagar för att jag och Frida (ägaren av Troca's) båda bor i norr och känner varandra. Så idag Hissar jag och Rekommenderar Trocaderos selar och koppel! :D
Arkivbild på mitt längsta koppel just nu, det är 2.5 meter långt (väldigt kort igentligen..), insåg att jag behövde längre koppel!

Tävlingsbidrag - Vickes Vintertävling!!

Som extra hjälp till vicke har jag märt den med min fotosignatur ;)
Klicka HÄÄÄÄÄR för att komma till hennes blogg!!

Premiär!

Godmorgon!!

Nu ska jag ut och stoppa upp WM och träna lite medelsvår/svår med Doris! Skriver sen hur det har gått! :D
___________________________________________________________________________________
Update; Får se om jag ens kan premiär använda det till veckan, det är alldeles för blött och halkigt just nu..

WM!

Jag hann fota det! Så strunta i inlägget under! :D

Snyggt säger jag bara !!
Tycks om mitt fina WM ? :D

KOLLA INLÄGGET ÖVER!!

Hej bloggen!

Har inte hunnit fota WM ännu. Och nu ska vi på "julafton nummer 2" hos Lina (Där daisy bor) så bilderna kommer inte förrän imorgon. Ni får tyvärr räkna med att detta blir den sista updateringen för idag.. :/
Kramiz♥


I love you santa!

Tack tack tack !

Igår kväll så fick jag öppna mina julklappar, jag fick ett angry bird skal till min Ipad, jag ville ha det as mkt! Sedan fick jag 2 muffinsböcker och Mumin muffins formar! Erkänn gulligt? Sen fick jag kläder från gina tricot, en lila royal klocka med tygband, The sims 3 husdjur. Och en massa andra roliga saker, men sedan sa pappa bah; Sätt dig i fotöljen (stavning xD) och jag bah; heee? Sen kom han och mamma in med världens största kartong, tungt inehåll säger jag bara! Då sa han bah; jamen våran tv har kommit! Då blev jag lite snopen, för jag trodde jag skulle få ett hinder.. Men sedan han bah; Hanna hjälper du mig att packa upp den? Då hjälptes vi åt.. när han packat upp den så dog jag lite smått.. WM !!! <3333333 Jag fick hindret WM! ett skitstort superdupermega bra hinder! Och ett extra plus.. det var rosa! ;3

Bilder kommer senare, nu ska jag duscha sen ska jag nog ut med doris i snön en svängis!


Herbie och Karate Kid

Just nu sitter jag och pappa och flippar mellan kanalerna, 2 riktiga superfilmer! Herbie och Karate Kid! Snart ska vi se på Kalle ankas jul, för det hör lixom till julen att se på det. Right? ;)

jaja, kanske bloggar mer sen. Vi ser ju! :)

Julafton kunde inte börja bättre!♥

Direkt när jag vaknade.. kolla ut genom fönstret, en halv meter snö!! Och så öppnade jag ett paket, för jag kunde inte hålla mig.. Ett the sims 3 husdjur!! och då kom lilla lyckopillret doris fram, och gjorde massvis med glädjeskutt! åh dagen kommer vara toppen ♥

Love this picture!!


GodJul fina bloggläsare!

Vi har väntat 24 dagar.. Äntligen är det JULAFTON!!

Sänder en fin julhälsning till alla mina fina bloggläsare! Denna dagen kommer updateringen vara på topp kan jag meddela.. så vi ser ju när jag bloggar igen! ;)


Godkväll!

Nu har jag precis varit ner och gett doris lite hö, så har hon något att tugga på! Snart kommer mamma och pappa med pizza. YammiYamms!♥ Men ikväll ska vi spela bingo lotto, uppesittar kväll vettni.. Tror det slutar tolv, men jag kommer inte vara vaken så länge vad jag tror.. xD Yaya, ni kan få en liten bild här vid nattkvisten, så ser vi väl om jag gör något mer inlägg. Men det kanske får räcka för idag, så bloggar jag mer på JULAFTON!!
Och jag lovar att göra ett inlägg så fort jag vaknat till lite grann. Kramiz!♥

Söt stampisen då!

BDGH..?

HAHAH! Check this out...

klicka HÄÄÄÄÄÄÄR för att komma till den roliga videon!

Snowy

Tog lite snöbilder såhär dagen före julafton! Dock ser bilderna lite lila ut..
Ska redigera klart dom, så kanske jag blir lite mer nöjd..

Den superbra boken..

This one! :D







Har du också den hära boken? Annars är den läsvärd!!

Marika's Header

Like it ? Hoppas jag fullföljde dina krav!

fullproppad dag!

Godkväll, idag har det varit en helt fullproppad dag med massa roliga saker! :D
Först kom Wilma till mig, vi hopptränade med Doris. och det gick bara bra, kunde givetvis ha gått mycket bättre.
Sen drog vi in till stan, då lämna vi ut julklappar (lilla tomten?) sedan åt vi middag. Självklart något onyttigt.. Skrovmål med extra lökringar och pommes, tog även en ApotekArnes julmust till. Yamms! ^^
Sen drog vi vidare, och nu är klockan 22 och vi har precis kommit hem.. Nu ska jag krypa ner i min onepiece och dom nya tofflorna och läsa ut (!!) den ägiga boken jag fick igår. Visar bilder imorgon, då jag inte hinner nu. Fortsätt gissa vilken bok det är! Tips, den handlar om kaniner! ;)





Linnea's header!

Morsning korsning!

Gjorde en header till LinnePinne imorse ;) (hennes namn är klickbar JA)
Like it? Isåfall får du mer än gjärna använda den! :D
Jag "säljer" Headers, ja. Men dom flästa gör jag gratis. Vill jag ha någonting för en header så vill jag bara ha en länkning eller nåsånt! ;DD

Godkväll !

Skööönt med sovmorgon imårn..

Godkväll bloggen, idag har jag varit hos daisan och städat hennes bur och varit ut med henne en svängis i djupsnön. Haha, hon ser jätte gullig ut när hon gör "Megaskutt" vilket menar att hon hoppar över små snöhögar och snödrivor. Jaja, imorgon ska jag vara med Wilma. Det ska bli skooojjj! Men nu ska jag lägga mig och läsa min nya, superduper ägiga bok !! Gissa vilken? ;) Visar imorgon!
Kramiz!♥



Passa på att anmäla er!

Passa på att anmäla er till Linnea's vintertävling!!

Jag är själv anmäld och hoppas verkligen på vinst!! För då kommer hon måla av mig absoluta favorit bild, eller ja jag har skickat 2 stycken xD Ni har ända tills Julafton den 24/12, nu på lördag att anmäla er!! Så spring å anmäl er ;)

Om mange bjuder på allt man vill ha, kan han väl bjussa på en kanin?


Inga ord kan beskriva ♥

Sjuklig tisdag!

God eftermiddag ! Idag är jag super förkyld, men var i skolan iaf.. Men oturligt nog hade vi innebandy, och jag är inte så pigg på att vara med direkt, vill ju inte bli sjuk till julafton!! Men hinner förhoppningsvis inte få feber :) nu är jag hos Rebecka och vi lagar nudlar, men jag bloggar kanske ikväll.

Än en gång ;)

Jag är med igen, i vickes veckansblogg! Denna gången är det ett sjukt bra pris.. En vinnare kommer vara med i hennes meny året ut!!
(Y)
Sedan vill jag även säga; Tack så sjukt mkt victoria för att jag vann din veckansblogg, betyder så sjukt mkt!♥
Klicka HÄÄÄÄÄÄRRR för att komma till hennes blogg!
Bloggar mer imorgon, är lite tjött..

Morotschips!

Idag var jag på skolan till halv tre. Sedan kom jag hem och gjorde morotschips till kaninerna! Doris tyckte dom var jätte goda iaf ;) ska skicka en burk till daisan oxå!
Före
Medans..
Efter!
Yammi! ♥

Snööö!

Godmorgon bloggen!

Den här helgen har varit så bäst! Jag har sovit hos Linnea och jag hade med mig Doris som packning. Igår kväll såg vi på 2 filmer och åt upp en hel godis påse, vilket motsvarade 7 hekto (Stavning) och åt upp en hel popcorn skål! Hehe ;) Vi såg på Skruva Den Som Beckham och One missed Call som var sjuuuukt läskig!! Vi kanske ser tvåan idag! Haha, jag och linnepinne satt under filten typ hela tiden! Men den var bra och Rekommenderas men inte om du är sjukt rädd för spöken och andra creepy stuff! Nu kommer en bildbomb på Doris♥























Min snyggis!!♥♥ Vill ni se fler bilder så kan ni kika in hos Linnea

Hos linnepinne nordberg nuu!

Rubriken säger allt ;) !


ful ful ful videoblogg xD

HAHAHAHHAHAHAHAH visst är vi duktiga när vi filmar? kastar ju inte runt med kamran lite va? HAHAHHA btw , kolla beckas ansiktsuttryck när hon smakar banan godis! xD


Fridayfriday!

Idag har skolan varit asbra! Vi såg på "i taket lyser stjärnorna" som är ganska hemsk.. Men asbra endå! Sedan följde rebecka med mig hem, och vi ska videoblogga lite strax.. så det lär ju komma upp! ;)
Aja.. Men imorgon så ska jag sova hos Linnea och jag har med mig, Doris! Så ni kan vänta er lite bilder ;D
HAHH, dör lite smått.. När Rebecka säger med en ganska dryg dialekt "kom ihåg att du nyss lärde mig hur man hoppar med en kanin.." HAH men hon var sjukt duktig! Daisy är en riktigt bra kanin att träna me så ja! Kanske en ny medlem i BDKH? vem vet..

Men kommer en videoblogg snart så see yA!

Jag är med!

Hej mitt vinterland..

Nu är jag med i en vintertävling hos linnepinne om sju länkningar och få en fin djurbild avritad! :D
Tävlar med detta bidrag..
Tävla du med! http://svartkanin.blogg.se (ägaren av den bloggen är i förövrigt min bästis!)

mini bildbomb från arkivet! XDD<33

Failbild typ xD

Vem vill inte ha en sånhär?

Vill ju själv ha en grymt mkt!!


Såg den idag på stan ;D
Nu ska jag ut och hoppa några hinder med daisan!♥
Gonatt säger jag xD

Stan!

Nu drar jag strax iväg med Wilmiz!♥:D
See you later aligator ;O)



det blir bara värre, och värre..

bloggar ju inget typ nu?!:(

Godmorgon bloggen, förlåååååt för att jag inte bloggar mer typ.. Ska förbättra mig nu..!
Men imorgon ska jag iallafall på stan med Wilma (rabbitever.blogg.se) så vi kommer säkert ha jätte kul! :D
Jag kommer lägga upp några kaninbilder imorgonkväll igen. Men nu ska jag packa ihop dom sista sakerna till skolan. Kramiz!!♥

Med igen ;)

Är med igen.. ;))

I Vickes Veckansblogg! Asså seriously.. Var med nu! Hon ska dra HELA 10 VINNARE! Bra? :)
Gör som jag, följ henne via bloglovin, och gilla "veckansblogginlägget" (xD) via bloglovin! :D
http://vickevictoria.blogg.se http://vickevictoria.blogg.se VISIT HER! (;

Måndag

Omg.. Imorgon har vi lucia föreställning och jag är tärna!!

Jag är nervös nu.. Jag är tärna imorgon i våran skolas lucia tåg.. Typ läskigt?!
Men jaja, idag har dagen rullat på seeegt! Jag är asförkyld, så ska skippa träningen ikv. Men jag ska iaf strax ut med kaninerna i snön. Doris blev ju så glad så hon följer ut en svängis!♥
Bloggar nog senare, kramiz!

Snö promenad!

Godkväll!

Idag har jag mest varit inne, har inte äns lämnat huset på hela dagen.. Men Moa kom där vid 4 tiden så vi såg på film och tog de lungt. Sen tog jag ut kaninerna i snön en stund. Doris hade ju aldrig sett snö förrut, i början var hon lite osäker och rädd, men sedan.. Gjorde hon t.om glädjeskutt! Hon tyckte det var superkul att komma ut och skutta i snön!♥ Daisy var ju van, hon hoppade jag lite med. Krok lätt. Hon var jätte duktig min bejbis!
Nu ska jag strax gå och lägga mig, lider av sömnbrist..
google bild I like this pic..

snö, snö, ännu mera SNÖ!

Så jäkla mkt snö just nu!! Typ en halv meter? xD

Blir iaf ingen vinter utan snö! Men det får gjärna sluta snöa i ngn sekund bara nu.. Vill ju ut och fota!! Men de är ju inte så lätt om kamran förstörs i snön! :s
aja går väl ut med daisan och doris i snön en svängis. kanske kommer nå nya bilder på de snöiga vädret !

Grattis bästizar!♥

Pratade me Wilma och Linnea under dagen, humlan blev svår på 0+0, tsi elit på 0+0!! Och det som jag tycker var riktigt roligt för Linnea, Elwis pelwis tog sin första lätt pinne på 0+0!! Grattz bäsisfestisar!♥
Förresten, så vann vi innebandy cupen! Vi vann alla matcher! :D
Bloggar imorgon, trööött..

GodmOrgon!

Nu sticker jag, updaterar KANSKE via pappas iphone!
btw.. AMANDA FONDELL ÄGER!! HON VANN!♥♥



Freeeedag!

Fredag, och hela 30 cm snö!! :D

Hej bloggen, denna dagen var så BÄST! Först på morgonen börja vi 8.20 och så såg vi på våran julkalender, diesel råttor & sjömansmöss. Sen gick vi till hemkunskapen, vi bakade julfika! Det snöade ute, vi bakade massa gott, och vi lyssnade på mysig jul musik och hade ljus tända! Så myyysigt!! Sedan gick vi tillbaks när vi fikat klart och då åt vi lunch, vilket var mindre kul för vi var inte direkt hungriga.. Men jag åt iaf ;) Sedan kom bussen och hämtade oss, då åkte vi på bad som var jättekul! Fatta bra dag?! ;D

Nu har jag varit med kompisar, och var nyss ute med daisy i plumssnö. Askul! För daisy älskar verkligen snön, så hon bara tjoar och skuttar omkring ♥ Fina nini!!
Nu ska jag snart äta tacos, sedan ska jag se på IDOLFINALEN !! :dd
Kramiz!♥ Kommer tyvärr vara borta heeela dagen imorgon.. Vi får se om jag kan updatera!

Nikon D90!!

Funderar på att klicka hem en sådan fin älskling snart.. Kan verkligen inte stå emot!! Måste ha!




2 dec snö!!!

Nu är jag hemma, och just nu är det 2 decimeter snö hära!! :DDD
Så det är typ plums snö ;))
Eftersom att det är så mkt snö så ska jag ut med Moa igen och åka madrass!!
See you later!


Googelbild!

Hos Moa!

Är just nu hos min kompis Moa. Bloggar så fort jag kommer hem! Kramiz!♥


bild i repris

Kaninbilder!

Fick ett förslag om att lägga upp en massa kaninbilder, så i det här inlägget kommer det nån söt bild på mina niner ;)
Aja, kommer fler till veckan ! :D

Är med och tävlar om ett kamera smycke!

Är med och tävlar om ett kamera smycke hos http://carolinedahlen.blogg.se smycket som jag vill vinna kommer från http://beccadesign.se ! Snygga smycken eller vad??!! Var med du också vettja, och gör som jag gilla inlägget på bloglovin oxå!!

Det gick!! :D

Äntligen, det gick!! :D

Min lilla bebis Doris hatar att klippa klorna, För som alla tror jag vet är hon ju helgalen.. Men idag, så lät hon min klippa dom! *YäY*
Happy, nu slipper jag ta hjälp av Wilma xD Man ska ju lixom kunna klippa klorna själv ;)

Dans!!

Nu ska jag strax åka på dansen! :D
Har varit hos tandläkaren idag, så jag har lite tandvärk just nu..
Jaja, bloggar när jag kommer hem ;D
Förresten.. vad vill ni se mer av i bloggen? Kommentera vad! :D

Tröött..

Nyvaken och sjukt trött!!!

Lovade ju att updatera 2 ggr minst idag, så ja här är ju ena updateringen! ;D
Kan säga att jag är med i Victoria's veckansblogg igen, denna gången drar hon FEM vinnare! Så spring dit och va med :D http://vickevictoria.blogg.se
Haha.. Kanske femte gången jag laddar upp denna bilden XDD
Bloggar mer sedan, Kramiz!♥

Ber så hemskt mkt om ursäkt!

Sorry, men detta är den ända updateringen för dagen.. :ss

Idag har jag haft så fullt upp så ja.. puuh!!
Har precis kommit in för att äta kvällsfika, har städat i heela garaget! Så nu är det fint ;)
Lägger upp några bilder, så updaterar jag MINST 2 ggr imorgon! :D
Om ni undrar, så älskar jag denna bild!

Godnatt !

Kejj, snart..

Nu ska jag hoppa in i duschen, natta ninerna (daisy är här! :D) och sedan → SÄNGEN


Äntligen så är min lila plastis här!

GLAD

bebis!♥

Haha, nu ska jag berätta något gull! :D

Har ju varit hos daisan idag, jag städade buren sopade inne i rummet och sprang med henne, gosade lite med henne också! Men vet ni något gullit? Hon blundade när jag kliade henne, finisen!♥
love u!♥

lite sen kanske?

God morgon !

Ursäkta mig att jag updaterar lite sent idag, men det kommer tyvärr bli värre =/
Ska bort ikväll från kl 15.00.. Kommer vara borta resten av kvällen, men jag kanske hinner med en snabb updatering när jag kommit hem ;)
Lägger upp några gamla bilder som min kompis fotat från daisys första "riktiga" tävling ! :D
Suddiga iknow..


Kramiz♥

Sia hallon saltlakritz <3

MUMS!

God kväll bloggen!
Denna fredag spenderas på det bästa sättet, framför tv'n med en glassskål.. Ska snart pallra mig ut till garaget, ska mata min Doris som faktiskt blir 8 månader idag! :'D

aja, ni får ha det bra så länge!

Every long lost dream, led me to where you are others who broke my heart, they where like Northern Stars Pointing me on my way, into your loving arms this much I know is true That God blessed the broken road that led me straight to you ♥

I lalalalove you!


Mina prisrosetter!

Jag kommer visa upp rosetterna var för sig, hoppas ni kan läsa min handstil x)
Jag gick igenom min start i klubben med dig, älskar dig ♥
Stolt!
gmn!! ♥
finaste du! Första krokpinnen för oss!♥
Jag skulle haft hur många rosetter som helst om jag tagit en varje gång jag tagit ett pris, men jag har tagit något mer användbart dom gångerna ;)

Mornin!

Godmorgon allihopa!

Hoppas hoppas det inte regnar..
Igår SPÖ regnade det, jag blev såååå sur..
Aja, bloggar mera när jag kommer hem från skolan!

RSS 2.0