Blogg byte..

Igen, förlåt... Vet att jag förlorar alla mina läsare på det här, men jag har ingen inspiration att bara blogga om kaniner, så jag bloggar om min vardag på http://hannaasliv.blogg.se

Kaninerna hör till en stor del av min vardag, så ni får läsa om dom där .

Älskar er fina läsare.

Bara matte och NO kvar..

Sen får jag åka hem till mina ninisar. Idag ska jag borsta båda två och motionera dom, försöka bygga upp muskler som Doris är i stort behov av just nu. Anledningen till att jag ska borsta dom är att fällningen är igång, jag vill inte ha några akuta förstoppningar.. Så för att förbättra hudcirkulationen och motverka förstoppning, så att dom inte får i sig någon hårboll, borstar jag dom varje dag! Ska se om några klor behöver klippas.
//Hanna

Ingen elitklassning för bebis..

..men det gör ingenting!

borta hela dagen!

Åker mot Skellefteå nu för att se på innebandy hela dagen lång och gå på stan för att se om det finns någe vettigt! :)

Skriver imorgon om Doris blev elit eller inte.

//Hanna

SM närmar sig med stormsteg..

Och imorgon kommer jag dö av nervositet..!
 

Doris skickades iväg igår för att åka till Ångermanland och tävla med Cecilia. Varför kommer jag vara så nervös då? Jo, tar hon pinne blir hon elit och får tävla SM. Hon är ju redan elit i rak, så Stockholmstrofén och rak SM är redan inbokat! ;)
 
Frågan som cirklar i mitt huvud, kanske slås världsrekordet i höjd igen?
 
 
//Hanna

Självklart ska jag få dig lilla bebo..

Jag känner mig kär, i denna lilla bebis som jag ska döpa till Pilens solens diamanter. Den är viltgul som ni kanske ser på bilden och efter Grenens gd ch Discovery och Syrenens Godric Gryffindor. En tjuvparning, men ändå. Den är såå fin! 
Vet att bilden är usel, men ja. Dålig mobilkamera, då blir det så!
 
Tror faktiskt päronen är lite med på det, att jag ska få den alltså. Ska ev. och kolla på henne nästa vecka MED dom. ;)
 
//Hanna

Gamla hoppbilder!

Hittade några hoppbilder på Doris sedan hon tävlade med Cecilia, när jag var bortrest. Hon blev faktiskt elit då!Jag ska verkligen bättra mig..

Har inte bloggat på ett helt "Blogg år", vilket är riktigt dåligt.

Men jag lever, kaninerna likaså. Doris har tagit sig igenom en period med mask, vilket gjorde att hon var tvungen att stanna hemma från skördedagarna.. Cupen jag längtat efter så otroligt länge för att få tävla henne där, men nej. Jaha, det var bara att vara på bra humör ändå. Ingen pinne där för Daisy.

Sedan gick det en helg utan tävlingar, men den 8/9 var det dags igen! Denna gången fick Doris debba elit och Daisy blev svår i krok, sen fick Doris sin första pinne i höjd!

Till helgen skickar jag Doris, kanske Daisy, till ÅKH för att kanske bli elit i krok. Dåligt inlägg, men nu ska jag till skolan.


RSS 2.0