Vars ska jag börja..

Glömt att berätta halva livshistorien känns det som, mitt liv inom hoppningen och kaninerna tog ett steg framåt förra lördagen. Känslan var sjuk, knäpp och allmänt läskig när Cecilia ringde mig. Doris vann svår rak på 0+0. Hon blev elit..
 
Det är galet. Jag vet som inte vars jag ska ta vägen.. När jag tänker på det, att nästa rak tävling får jag anmäla mig till ELIT med min kanin. Hela kroppen vill typ springa iväg och göra glädje skutt och tjoa, min lilla fula Doris är elit i rak. Världens bästa kanin. Stort tack till Cecilia för hjälpen, imorgon får jag hjälpa dig med.
 
Well, det var halva delen. Jag har ju faktiskt varit utomlands.
Palma i nio dagar, otroligt skönt att få komma bort hemifrån, även fast jag saknat mina små. Det glömde jag faktiskt inte ens att berätta, jag ville inte och fick inte. Mamma inbillar sig att vårat hus skulle bli rånat då.. Men nu är jag på hemma plan igen. Inläggen som kommit upp då? Det var tidsinställda allihopa!
 
Imorgon kommer Egzon hit, cecilias lilla plutt. Han är min favorit, så jag är jätte glad att han ska vara här! Uppdateringen blir bra, Viktoria ville ha en vlogg så ska försöka fixa det. Ha det bäst.
//Hanna

Trött bebis..

Vet inte vad jag ska blogga om!! :((( //Hanna

Hamish & Andy

I Maj tror jag det var, så kom 2 Australienska "komiker" till Svergie för att hoppa kanin! Dom har ett eget TV program, vid namn Hamish & Andy, för det är vad dom heter. Deras program är lite som svenska "Filip & Fredrik", så dom tog det lite halv seriöst. Dom fick låna Socka av en kaninhoppare som heter Julia, socka var då svårklassad. Hamish & Andy kallade Socka för "Lenny Rabbit". Dom tävlade ju den dagen, i Stockholm tror jag? Tävlingen var Inofficiell, bara för att Hamish & Andy kom. Dom filmade ju och allt kom ut i ett avsnitt av deras show. Videon finns ute på youtube, det var verkligen jättekul art titta på! Jag höll på att dö av skratt. Har ni sett videon? Någon av er kanske var där och kollade? Här är länken annars: http://www.youtube.com/watch?v=-xfBIshtQQo (I slutet av videon ska dom hoppa kanin..) //Hanna

Idag händer det grejer..

Idag ska Doris tävla med Cecilia, kvälltävling Svår Rak! Jag ville givetvis själv föra henne men jag kan inte.. Cecilia tog hem Doris i söndags, för det var bästa transportmöjligheten. Hon ska även hoppa Svår rak x2 på söndag, tar hon pinne idag kan hon bli elit ganska enkelt, då har hon 2 chanser på sig, men man vet aldrig. Önskar dom all lycka! //Hanna

Gästbloggar lite här och var..

..just nu :P

Uppdateringen kommer bli som vanligt, ett inlägg ungefär varannan dag. På schemat idag står Städa Hos Kaninerna högst upp. Vilket jag ska börja med nu, sen ska jag väl försöka ta mig ut till stan.

Från stan ska jag få med en bikini, Fransk manikyr kit och underkläder! Ha det bra, för idag skiner solen och det är vaaaarmt!
//Hanna

Daisy asså..

GRYM! idag var jag ju på tävling, både Doris och Daisy kunde bli elit, fast i olika grenar. Doris fick pinne i första på 0+2 (Igentligen 0+1 men ett fel i korr.) och var verkligen jätte fin! Sedan kommer ju den andra, avgörande omgången då det inte går lika väl.. 3 fel ingen final, men det känns ändå bra, det får inte gå allt för fort! Daisy då, i första medeln fick hon pinne på 1+2, jätte fin. I andra medeln var banan svårare, hon var otaggad och varm.. 4 fel ingen final. Callie gick på 10 fel, vill ni ha detaljer eller säger resultatet nog mycket? ;) Hoppade ju Rapunzel i lätten också, hon var SÅ fin!! I första gick hon på 3 fel, det var över förväntan. Sedan gick hon på 1+0 och fick pinne, sååå glad var både jag och Viktoria! Hoppade ju höjd också, det gick toppen! Daisy fick pinne och blev ELIT! På 70 blev hon ju som vanligt "trött" och började gräva istället.. Hon är ju SM klar, men hoppar hon inte 70 är det ingen idée att dra med henne.. Jaja, lyckad dag. //Hanna


Så kul!

Hela den här helgen kommer bli SÅ kul! :) Först imorgon ska jag till Viktoria och sova där tills på söndag, då vi ska tävla! Idag har jag också ganska fullt upp.. Daisy har ju kommit, så jag springer och tränar henne dagligen. Om en timme ska jag vara inne i stan för att blonda håret, jag är nervös. Folk säger att det gör ont, att frisören använder en sorts nål? Vi får se om jag grinar, är ju håröm.. Ha det bra, så bloggar jag på söndag eller måndag! //Hanna


Sommrigt!

Äntligen.. Efter en hel månad så är det sommar! Idag är det kring 30 grader i solen, varm och skön dag betyder också vila för Doris. På torsdag hämtar vi hem Daisy som jag ska tävla på söndag, hon kan bli elit i höjd och det skulle ju vara kul! Doris är det lite värre för.. Hon kan bli elit i krok!! Callie som jag också ska tävla har dock ingen större press, hon ska hoppa medelsvår krokig en runda för Wilma har tränat en maxad medel bana med henne, vilket hon klarade felfritt, så vi hoppas att det går lika väl på tävlingen! Ska sova hos Viktoria på lördag också, så samåker vi till Boden. //Hanna


Bildbomb!

Linnea var ju hos mig i måndags, då fotade vi massor med bilder som jag tänkte visa i en bildbomb!
Från gårdagens träning finns inte så mycket att säga, hoppade ju ingen av mina då dom inte behöver träna, så Rapunzel var min för dagen. :)
 
//Hanna
PS. Kommer vara bortrest under helgen, så ni får uppdatering på måndag.

Viktoria imorgon

imorgon ska jag ta mig ända ut till lövskär för att träna med Viktoria!
Redan vid 12 ska jag vara där, så jag får ingen längre sovmorgon, tyvärr.

Hoppas på bilder!
//Hanna

Dålig uppdatarering..

det beror på att jag varit bortrest över helgen, därför tävlade ju Cecilia Doris.
Jag har varit på Piteå Summer Games med fotbollen, det har varit så grymt kul! Mycket skratt, tårar, och inte för att säga svordomar.. Vi gick till kvartsfinal och förlorade där på straffar, men vi har varit så sjukt grymma! Vi var ju bland dom 8 bästa lagen, det säger ganska mycket.

Nu till något som handlar lite mer om kaniner.. Resultat från helgens KM!

Lördag:
Krok dagen och Doris gick väl helt okej. I första kroken gick hon på 3+1 (i spöregn..) och fick en andraplats och pinne. Andra kroken blev det inte ens final, men det gjorde inte så mycket. 2 pinnar från elit :s kan även berätta att vi fick ett nytt världsrekord i höjdhopp, 1 meter lyckades Aysel med Tarkan i kopplets ända, ta sig över.

Söndag:
Rak idag då, det gick tusen gånger bättre!
Doris hoppade (vann?) en rak omgång på 2+1 och en annan på 1+2, som Igentligen skulle varit 0+2 men hon fick ett korregerings fel. Även där 2 pinnar från elit..

Lyckat!
//Hanna

RSS 2.0