URSÄKTA!

URSÄKTA men jag uppdaterar sjukt dåligt just nu..

Så jag tänkte bara säga GODKVÄLL och GODNATT så ses vi i december ;)
Jag ska själv såklart öppna första luckan på min chokladkalender imårn för jag är såååå besatt av kalender choklad!!! Äter typ 1 kalender varje helg.. XD
Bara för att ni ska få något att vila ögonen på så laddar jag upp 2 söta snöbilder på Busan i snön som fanns i våras iaf..
Har ni någon choklad kalender??

Länk till bbecka!

Godkväll bloggen och ursäkta för den dåliga updateringen!

Tänkte bara hoppa in och säga TACK till Rebecka som har bloggen www.rrebeckan.blogg.se , Hon utnämnde mig nämligen til veckans blogg! Tack igen ;)
http://rrebeckan.blogg.se http://rrebeckan.blogg.se http://rrebeckan.blogg.se BESÖK HENNE!

Gallerboll large

VILL HAA!!!!

Och den har nu tillkommigt på min önskelista.. ;)
//Hanna



Läängtar..

..Till på söndag!! :DD

Japp, för då ska jag åka och träna (vet inte om det blir träning men ska iaf dit) och så ska jag hämta en grej.. Någon gissning?? ;)
ATLAS 20 TRANSPORTBUR!!!

Har velat ha den jäätte länge, och det stod mellan mig och en annan tjej, men jag kunde ge mest så i got it!
Längtar! :D
Kramiz och gonatt!♥

Tack Victoria! + Är med i hennes veckansblogg igen!

Victoria (vickevictoria.blogg.se) är BÄST säger jag bara! Först och främst ids hon fixa min blogg, stoppa in headern jag hade gjort och fixa med snöflingor och göra om bakgrunden, TACK! Sedan vinner jag hennes "Veckans Blogg" !! TACK igen.. ;D♥
Men kan också skriva att jag är med igen i hennes veckans blogg! Gör som jag, gilla hennes inlägg på bloglovin och gilla hennes blogg på bloglovin! :D
Så besök henne nuuuunuuunuuu!!
http://vickevictoria.blogg.se  http://vickevictoria.blogg.se
Tyckte ni om nya vinterdesignen? ska ni "pynta jul" på eran blogg?

Nu ska jag på träning, bloggar mer ikväll! ;)

Lär din kanin att hoppa! Lärt mig mycket från IFokus..

Tänkte ta upp diskussionen som jag lärt mig mer av från kaninhoppning IFokus - Lär din kanin hoppa

Efter att ha suttit och läst igenom en massa trådar och inlägg på Kaninhoppning IFokus, så tyckte jag att ja kunde nog mycket om allt så jag tänkte att ni skulle på erfara lite av det, just att lära din kanin att hoppa!

1. Sele och koppel! Om du vill veta mer om vilken sele du ska använda för att den ska passa just din kanin, läs här!:http://typkaniner.blogg.se/2011/october/pa-min-forra-blogg.html#comment man får dock inte använda koppeldosa.

2. Låga hinder! Om du vill att kaninen ska komma framåt i hoppningen och göra framsteg, så måste du alltid göra en liten mjukstart för den, så att den känner att den klarar hindrerna och lyckas bygga upp ett självförtroende. För då blir kaninen självsäker och lyckas oftast vrida på inställningen ochså, för allting sitter i inställningen!

3. Ta det lungt! Om du sätter kaninen framför ett hinder och du hoppas på att den ska hoppa, då måste du först och främst ta det lungt med den, låt den titta på hindret, kanske du lyfter den över hindret några gånger så den förstår iaf en början av hur den ska bära sig åt för att komma över hindret. Ha långt koppel, var i en lugn miljö och håll dig långt bakom kaninen. Prata med lugn och mjuk röst, klappa och stryk på den och ta det försiktigt och var inte hårdhänt. Man ska dock inte locka den över med godis, för om du tävlar någon gång så är det inte säkert den hoppar utan godis, då det har blivit en vana. Du kan givetvis ge den en mumsbit efter att den har hoppat.

4.första hoppen! När din kanin väl har hoppat så är det bara att berömma den och klappa den, för då känner den på sig att den har gjort något bra. Och gör säkert om det. Komihåg att ge den en lite mums bit efter hoppet.

5.Höj successivt! Om du har byggt upp en rak bana på 3 hinder, och efter lite tid så hoppar din kanin alla hinder, så ska du inte börja höja till högsta märlan, den måste fortfarande känna att den klarar hindrerna och att den bygger upp självsäkerhet och förtroende. Om din kanin river när du höjt till några centimeter högre, men ändå springer igenom banan, så måste du berömma den! Även om den river, denmåste lära sig att det är kul att hoppa för det är kul att få beröm, men beröm med mjuk och lugn röst. annars kan kaninen bli rädd.

6.Alla lär sig olika! Du kan inte räkna med att din kanin ska hoppa elit höjd på första träningen för att din kompis kanin kunde det. För alla är olika! Ingen är den andra lik, likaså i hoppningen. Den ena kanske har svårare att lära sig än den andra, Och det gör en stor skillnad! Du får inte ha för höga förväntningar. Dom kan om dom vill, och ibland kan dom ha en dålig dag. Precis som vi människor! Så ta det lungt, nån gång lossnar det.

7.Lära sig av varandra! Om du ska debutera med din 4 månaders kanin på söndag, och du måste träna. Men du tycker det är svårt och jobbigt, och du tror att kaninen hoppar bättre med en annan förare. Du frågar din kompis om hon vill komma över och träna med din kanin stampe, inför debuten. Där gör du helt fel! Kaninen och du måste lära sig av varandras svagheter och misstag. Kaninen måste vänja sig vid sin förare, vilket är du. Då kan du inte lämna över kaninen till någon annan på första träningen! Din kanin kanske är ganska svår förd, då måste du lära dig att föra den och vad den är bra på, och vad den har för svagheter, Vad den klarar och vad den inte gillar. Annars kommer det inte fungera! Ni kommer rusa fram på banorna när ni väl känner varandra bra och när ni vet vad det är för kanin ni för just då.

Hoppas ni har blivit nå klokare av det hära ;) Men kom ihåg, kaninen måste vara 3 månader minst för att få träna, 4 månader minst för att få tävla!


1a advent! + WM & Dubbelkrysset?

Godmorgon!

Idag är det första advent! :D
Äntligen.. Och här hos mormor så har de kommit 2 decimeter snö!!
Vi lär nog fira jul hära i år med ;)

+

Idag när jag kollade på alla inlägg på Kaninhoppning IFokus, då såg jag att MINST 5 st hade gjort inlägg om hindrerna Dubbelkrysset, och WM. Då hade dom flesta av dom skrivit såhär; Det finns inga bilder på hindrerna, och jag vill ha dom!
Då skrev jag, men sök upp bilder på dom? Köp dom ändå, dom är säkert jätte bra! Men alla gick ju lixom emot och sa att dom gjärna ville se bilder på hindrerna först.. XD Men då tänkte jag lägga upp två bilder, bilderna är på Dubbelkrysset och WM! ;D

Dubbelkrysset
Jag tror att det är Sandra Magnusson från kyrkelidens hoppkaniner som har fotat..

WM
Hindret som kaninen hoppar är då WM, Linnea Jansson har fotat!

Hoppas detta hjälper er att bestämma om ni vill ha dom, och isåfall.. Båda eller vilket? :D

Godnatt !

ZzZzzzZZZzzzZZZ...

Nu är jag verkligen jätte trött.. Ändå tog jag sovmorgon imorse, jag måste ju vara konstig typ. o.o

Goodnight blogreaders, sleep tight! ;)


Sleepy daisy? ♥

five thrue's about me!

                                                                  Five thrue's about me!

♥ Jag tar självmord om jag blir allergisk mot pälsdjur.

♥ Jag är ganska bortskämd enligt mina kompisar.

♥ Jag älskar godis och borde ha 101 hål i mina tänder just nu..

♥ Jag ska få tandställning.

♥ Just nu gosar jag med en liten valp som heter Rosa.

♥ Om jag fick välja så skulle jag bara hålla på med kaninhoppning och ridning.

♥ Jag har haft ett eget cheerleading lag och jag var top för det mesta.

♥ Jag klarar mig inte utan mina kompisar och just nu; Wilma L, RJ & CC, Linnea, Wilma, Moa.

♥ Jag tycker jag är en riktigt bra kompis för jag stöttar, och säger till om jag tycker någonting låter fel och jag är ärlig och omtänksam.


Lördag!

God eftermiddag!

Jag har tillochmed hunnit vara på stan idag! :D
Fyndade mig en chokladkalender till lördagsgodis *mums*

Nu ska jag se på lite spongebob squarepants o.o

Bloggar mer sen!


idolidolidol

Gokväll!

Nu har jag precis ringt och röstat på Moa och Amanda F i IDOL! :D
Har även precis nattat dooooooris♥ Hon var typ helt vild! XD

Bloggar mer imorgon, orkar inte direkt vid 1 på natten..? ^^

Den stora feta länkningen..

.. Till Victoria som vann "Dagens Blogg" :D


Verkligen läsvärd!!!

Jag själv, läser victorias blogg såå många gånger om dagen! Den äger verkligen ;)
Såhär skriver hon om sig själv och bloggen..:

"Jag som driver denna bloggen heter Victoria och är 12 år. Jag skriver om min vardag,mode,foto och mycket mera! Jag fotar med min Nikon D5000, som ni ser på bilden här nedanför. Jag älskar söta kommentarer och hög statistik. Gillar du min blogg kan du följa mig via bloglovin.
Kram ♥"

Saknar en gilla knapp.. ^^

Hennes blogg är verkligen bra, någonting för dig som gillar djur, gymnastik pch att bara läsa om någon annans liv kanske? LÄÄÄS DEEEN! http://vickevictoria.blogg.se http://vickevictoria.blogg.se http://vickevictoria.blogg.se



VINNAREN - Dagens Blogg

Vinnaren blev..

GRATTIS VICTORIA!
(Http://vickevictoria.blogg.se)


Du, som vinnare kommer att få en stor länkning ikväll! Enjoy it! :D


Godkväll..

Godkväll bloggen!!

Nu har vi kommit fram till mormor, det var någon försening för att det var någon trafik olycka eller något sådant.. Så vi åkte buss i 4 timmar!!! Booooring..

Men nu är vi framme iaf, och lilla smarta jag glömmde såklart doris vattenflaska hemma, fast krokad i buren.. GREAT! Meeen jag hade verkligen tur! Moster hade köpt en vatten flaska att ha där, vilket var riktigt tur, annars hade jag fått ta lilla mus vatten flaskan som hon har i transportburen, haha.. Det hade inte riktigt funkat ;)

Aja, ska iaf natta doris, och mig själv nu. Bloggar mer på morgonen då jag kommer lotta fram "Dagens Blogg" :D Men ni kan fortfarande anmäla er ända till imorgon på morgonen! Så keep up the good work och anmäl er!! :) Direktlänk till dagens blogg: http://typkaniner.blogg.se/2011/november/dagens-blogg.html#comment

Bjuder på en arkiv bild som jag hittade på min dooooris!

Ridning imorgon, får sova hur länge jag vill också! yeyeyeyyeye ♥

Dagens Blogg!!

NUU drar dagens blogg igång!! :D

Regler:
- Du måste ha blogg!
- Om du vill kommentera något annat så kommentera ett annat inlägg tack!
- Kommentera "Jag är med"

Extra vinstchanser:

- Länka mig på din blogg, i ett inlägg och så skriver du om att du är med osv..
- Följ min blogg via bloglovin!
Vinnaren drags imorgon på morgonen och den som vinner kommer få en stooor länkning endast imorgon, Så anmäl dig NUU! :D

PS. haha.. skriver fel heela tiden om ni undrar varför det står lite konstigt XD DS.


Ingen rubrik?

Haha, kom inte på någon rubrik

Heeej! Nu sitter jag och äter lite medans jag ser på topmodel (igen) !
Imorgon åker jag till mormor och ska rida på fredag, kuuul! Ska rida åke plutt! ♥
Btw.. Jag hade tänkt att dra igång en "Dagens Blogg" Typ nu?? Gör ett nytt inlägg givetvis! Vinnaren blir då länkad imorgon när jag utsett vinnaren, vilket jag gör på morgonen. Då får den en stor fet länkning! :D
Bloggar typ snart igen x)

Topmodel!

Godkväll bloggen!

Kollade nyss på topmodel och det var jaclyn's tur att åka ut.. Jag hejjade faktiskt på henne med ajja ;)
Tänkte också berätta att headern kommer nog inte upp förrän imorgon, för jag och victoria springer om varandra och hinner aldrig prata ihop om det XD Haha..
Ajja, bloggar mer imorgon! kramiz♥

Min nya header..

Såhär ser den ut!
Den kommer mesttroligt upp ikväll för viktoria är såå snäll! ;))
Like it? Jag som har gjort den och det är "mina" bilder allihopa/mina små niner på för jag kan ju inte direkt fota medans jag fotar.. HAHA
PS. Jag ska vara med i en film intervju idag för att komma med i en film!! Det är skaparna av i taket lyser stjärnorna som söker statister och HUVUDROLLER! :ssss Nervöööös...DS.

Tävlar i veckans blogg hos Becka!

Hej bloggen!

Tänkte bara berätta att jag är med i veckans blogg hos Rebecka på bloggen rrebeckan.blogg.se! =))
Jag har..
· Gillat hennes fanpage på facebook!
· Bloggat om tävlingen, i det här inlägget XD
· Börjat följa hennes jättebra blogg via bloglovin!
Gör likadant du vettja! =DD
Kramiz♥ och hoppas jag vinner! XD

Favoritbild!

Måste nog säga är DOM hära.. Kunde inte välja bara en, så det blev 2 ;)
Båda bilderna är fotade av mig, iaf med min kamera XD En är ju fotad med stativ ;)
Vad har ni för favoritbilder?

Äntligen, SNÖ!

(Y)



Sprang verkligen ut igår kväll och fotade en liten bild så fort jag såg att det kom ner STORA snöflingor till marken! Äntligen lite vinter ♥
Om ni undrar varför jag bara tog en bild så är det för att det snöade ju just då, och mkt kom det. Och jag ville ju inte direkt förstöra kameran ;)

Svar på kommentar!

Viktoria om om TIO dagar är det DECEMBER ~

Har du bara en kanin hemma och den andra hos någon annan :O
Varför kan du inte ha båda hemma ? :O
Tacksam för svar :)
- - - - - - - - - - - - - - - -
Svar: Om du läst igenom mer noggrant så hade du sett varför jag inte har båda hemma! ;) Det är inte något som jag valt själv alls. Jag vill såklart ha båda hemma hos mig, men min pappa är allergisk mot pälsdjur, och Doris har jag valt att ha hemma hos mig då hon är mer "svår skött" än Daisy. Förhoppningsvis får jag ta hem Daisy när "kaninstugan" är klar. Men hon kommer bo hos mig hela långa sommaren då hon sover ute den perioden! :)
Sedan hade jag fått en fråga om vintern och kaninerna osv.. Så jag väljer att ta upp den i bloggen!
Min kompis om Kaniner i vintern? (inget inlägg!)

Om en kanin bor utomhus under vintern, också en dag blir det jätte kallt, så tar ägaren in den under natten. Är det bra?
- - - - - - - - - - - - - - - -
Svar: Det är inte bra och man ska inte göra det om kaninen bott ute hela vintern. Man ska inte bry sig om vinterkylan om kaninen har tillgång till hö att bädda med osv.. Den har även pälsanlag gjort för att bo ute under den kyliga vinter perioden, men komihåg att ha vatten flask skydd så att vattnet inte fryser till is för det är INTE ok att kaninen te.x ska slicka på en isbit!
Hoppas ni blev nöjda med svaren!

Byggprojekt "Kaninstugan"??

Hej bloggen!

Klockan är kring halv tre snart. Jag sitter inne och ser på tv och lyssnar på Super Bass med Nicki Minaj ! Den är asdåligt bra XD
Men i vilket fall, Jag funderar på att börja med byggprojekt "Kaninstugan" till våren för att jag är sugen på att få ett eget hus till kaninerna så fort som möjligt.. Men vi får se om det ens blir av då jag måste resonera mera med min pappa.. Men vi får ju se ;) Tänkte också berätta att jag fick ett litet "skutt" av taggning inför Midnattsols cupen 2012 i österjörn! Jag ska då dit med min klubb BDKH och bästisarna Wilma och Linnea såklart ;) Sen vet jag inte om Mamma också ska följa med, annars delar jag nog stuga med Linnea eller med Wilma och Annika, men vi får se! Som man hör på namnet så är midnattsols cupen speciell, den är nämligen på natten! Eliten är på natten tror jag.. Typ första start 01.00!! Hahahahah.. Ajja det är länge kvar men är fortfarande överdrivet taggad!! XD Haha, nu går jag ut med daisy och botar min midnattsols taggning..
Midnattsols 2011 - Foto Wilma Eliasson

om TIO dagar är det DECEMBER

Ingen snö.. och om tio dagar är det december? Jag fattar 0!

Hej bloggen!
Idag sov jag iaf längre än igår.. Sov till 09.00 istället :3 För mig så tog jag SOVMORGON! sköönt..
Jag VILL åka till Linnea/Gd Ch linnepinne (fråga inte varför jag kallar henne det..) och träna med mina niner, men vi kommer vara ute hela dagen och jag är jätteförkyld.. så nej tack men jag VILL fortfarande!!
Men jag kanske tar ut doris och hoppar en sväng, daisy ska iaf jag ut med.
Kanske lägger upp en video på hur Doris bor? Men min kamera har så dåligt ljus.. Som alla förhoppningsvis vet så bor inte daisy hos mig, hon bor hos min kusin i Gammelstad för att min pappa är allergisk.. :(
Foto: Tilda Larsson

Ha det bra! Bloggar mer sen ;)

Breaking Dawn var AWEEESOME!!

Hej bloggen!

Nu är jag tillbaka från en utekväll på stan med Linnea!♥:D
Middagen
·
Bra mat, men vi väntade i en eeeevighet!! 40 minuter!!
Filmen
·
Guuud så bra!! Rekommenderar alla som inte sett den SEE IT!! Man vill bara se mer mer och mer.. I ♥ TWILIGHT!!
Google bild!

Nu är jag ganska tlöööött! kramiz♥

Morgonpigg

Hejsvejs bloggen!

Idag är jag ganska morgonpiss, klev upp tio i åtta.. heh.. ;)
Jag ska städa igenom hela garaget idag och äta middag med Linnea på stan och gå på breaking dawn!! Längtar :DD

Igentligen skulle Wilma också följt med men hon hade redan sett den XD
Bild i repris på mitt älskade lilla yrväder ♥
•      •      •      •      •      •      •      •      •
Hejdåå! Bloggar ikväll efter bion ;)

Stjärnans Hummingbird Heartbeat - Wilmas lilla humla!


Alla bilder är fotade av mig, Hanna. Sträng copyright!!

Endast Wilma E & Annelie H får ta dessa bilder!! NEJ jag lånar inte ut mina bilder till sidor som stallet.se eller andra hemsidor, det är bara att fråga på. Jag lämnar endast ut bilderna till dom som jag känner och jag frågar alltid ägaren till kaninen om jag får använda bilden. ©

Snodde Linnea's idée! :3

Min önskelista år 2011 - Idée av Linnea N http://svartkanin.blogg.se
♥ En ny utebur - Granngården
♥ Pippitröja - Lager157
♥ Atlas 20 - Linneaaa N :33
♥ Tofsmössa -  Rut.m.fl / Manky
♥ Skal till min IPad
♥ En kanin från Stjärnans Hoppkaniner
♥ En bogsele och ett 4m koppel i MINTGRÖN
♥ Nytt fodral till min innebandy klubba
Kommer typ inte på något mer som jag vill ha.. Vad vill ni ha i julklapp?


Årets jukkort på min doris! Kramiz♥

Sjuuuk :s

SJUK! :(

Jess, jag är sjuk.. :S
Inte kul.. Men jag är mest förkyld så om jag har tur så kan jag tävla på lördag! :D
Bloggar mer sen.
Kramiz!

REGN !

Såklart.. Igår hade vi turen att få ner några snöflingor på marken, men då vaknar jag i natt av att taket låter så himla mkt, kollar ut genom fönstret.. REGN!!! Mitt i november?! Arrghh...

Resultat!

Här kommer resultaten från tävlingen igår! (13/11)
Doris
Mitt ♥
Hon kunde verkligen inte ha varit finare! Såklart måste man ju korregera henne men jag brukar räkna bort dom felen, och om man räknar bort dom nu så gick hon faktiskt på 0 fel!!! Medelkrok debuten man typ HALLOO?! Jag dog.. Video: http://www.youtube.com/watch?v=KkLNuD5UfMk
Det här är första varvet, då hon gick på lite mer fel.. Men ändå nöjd!
Daisy
Vet inte vad man ska säga om hennes resultat riktigt. Hon slarvar ju som.. Ja, men hon tog ju pinne och hade fart. VILL att hon ska bli medelsvår så hon har jämna klassningar så jag kan träna henne i medel istl! Hon är fortfarande bestiz!♥
Video: http://www.youtube.com/watch?v=VfdaVA2Niyk
Hon halkade rakt in i ett hinder, flera andra kaniner gjorde det med, så hon var ju inte direkt ensamen om det ;)
Är nöjd med tävlingsdagen!

TAGGA TILL 1000!!

Har typ glömt att skriva att jag ska tävla imorgon i boden! TAGGA!!
Mina niner ska hoppa..
Lätt krok *2 för Daisy och längd ej elit.

Medelsvår krok *2 för Doris.

Läängtar!

Bilder kommer säkert om någon lägger upp på facebook som typ miss WILMA E elr LINNEA N.. ;))<3
Kramiz & wish me luck♥

kaninljus


Kaninkeps?

HAHA

Nu tänker ni säker bara men waow den dära hanna pyttipanna är ju knäpp, men jag är inte det! Check this out..
lånad bild!
Kanske inte syns så mkt på bilden att det är en keps osv.. men det är de!

Jag veeet!

Att jag updaterar dåligt, men bloggen har jag i sista hand för kaninerna och skolan m.m kommer ju såklart före! Nu kollar jag på topmodel på tv3. Hejjar på Hannah!! :D
Bjuder på en bild i repris, har inte tid med något annat.. inte större lust heller faktiskt!
DORIS♥

Hjärtats Hoppkaniner

Heeej bloggen!

Förlåt att jag inte bloggade igår, men jag hade ingen tid. Kaninerna går ju före datorn 1000 gånger om, såå..
Tänkte bara berätta att jag har startat en kaninuppfödning, men kommer inte ha en kull på, ja.. Ett tag XD Får vänta med det, men jag tycker det är lite kul att ha som en egen liten "uppfödning" även fast den inte är aktiv ännu.
Här är hemsidan!
www.hjartatshk.n.nu
Enjoy...

Överraskning..

Kvällsuppdatering från soffan ♥
Igår kom min moster hem till mig och mormor, då hade hon med sig en liten present..
Passade mig perfekt! eller hur?
Bloggar mer imårn! Kramiz♥

Hoppträning!

Hej bloggen!

Idag har jag varit på stan och köpt 2 påsar hö och så har jag varit hemma och städat alla 3 burarna och som pricken över i, inte glömma att hoppträna ;)
Jag hoppade med alla kaninerna, ingen av dom hade ju tränat sedan i måndags, så det kanske var dags nu.
Min moster filmade när Daisy hoppade, klicka på länken nedanför för att komma till videon ;D
http://www.youtube.com/watch?v=F-ucRXPBek0
Uppdaterar sen !

Du kan va hur bra som helst..

.. Nellie Berntsson! Fick lixom en kick av hur grym hon verkligen ÄR så jag kände bara för att skriva om henne ;)
Du är speciell, inte som alla andra.. Fått upp ögonen för dig för långt tillbaka. Började småläsa på din blogg, tyckte väl den var helt OK. Men ett år senare, fortsatte jag läsa,, den var bara bättre. Nu fortsätter Nellieberntsson.se att växa och växa, dina ponnysar och du passar ihop som jag vetteinteva (eheh stavar som en KUNG jao) Ni kan vara hur grymma som helst, men du är ändå grymmare bakom data skärmen, där du uttrycker ditt liv helt perfekt! Inte ett sådant liv som alla skulle klara av, vilja leva eller vara med om. Men du gör det till DITT LIV och då blir det perfekt!! Har aldrig sett dig i verkligheten, du har svarat på mina 2 kommentarer, inte mkt men who cares tha.. lala?
Nellie Berntsson.. KEEP UP THE GOOD WORK!

OMG!!

OMG OMG OMG!!!!
NELLIE BERNTSSON!! <333

Typ dog liiiite... Läser Nellie berntsson's blogg OAVBRUTET! Hon är min förebild typ xd Sedan, mitt i allt.. Så svarar hon på min kommentar och typ blir skyldig för mordförsök på 12 årig flicka i norrbotten för att hon gör mig gaaalen när jag ser att hon har kommenterar på MIN lilla blogg!

Men.. Jag älskar mina läsare ändå, oavsett vem dom är ♥

Vickes header!

KLAAR! Tyx? :D



Det är bara att ta den och göra vad du vill meren!! ;)

Roligt väder..

REGN! såklart..

Godmorgon kära bloggläsare, kan i nuläget säga att jag inte har haft en speciellt godmorgon.. Möttes av regn och dimma när jag kollade ut genom fönstret. Like jippie..
Ska iaf ut med kaninerna ÄNDÅ! Ni kanske får någon lite färskare bild senare.. tjaow.
SOL, VAR ÄR DU??! ♥

Mitt bidrag till vickes Halloween tävling!

Denna bild, mitt bidrag! :D

Jag tycker att du också ska vara med ;) http://vickevictoria.blogg.se/2011/october/tavling-halloweenbild.html#comment
Fotade bilden i fredags eftfer skolan! :)

Till Marika & Eddie!

Godmorgon bloggen!

Idag, så läste jag Marikas blogg, (mirramarika.blogg.se) Och såg att hon behövde en ny header till ponnybloggen som handlar om hon och Eddie (ponnyphoto.blogg.se) Läser typ båda dom bloggarna oavbrutet så jag gjorde en header åt henne, Marika, Ta den om du vill ha den!
Kramiz♥

Recept - Kaningodis!

Hej bloggen!
Tänkte snabb uppdatera med ett recept på kaningodis! Men om kaninen står i bantning vet jag inte om detta rekommenderas så super starkt XD
Here it comes!
Pepsis Bigmac godis (2 st)
Du behöver..
4 gurkskivor + En 10 cm gurkskiva
2 bananskivor
Om du ska ha fler så dubblar du på summan gurka, och banan Beroende på hur mkt du vill ha.
Du tar en gurkskiva och lägger på Bananskivan, och lägger på en till gurkskiva.
Du gör precis likadant med den andra.
Sedan tar du 10 cm gurkskivan och hackar "pommesfrites" bitar.
KLAR! Servera med vatten i en skål.
Smaklig måltid!!



Hittad..

Fatta daaaamp jag fick när jag hittade selen OCH kopplet som varit försvunnet i typ 1 år!! BRA, Hanna,, bra..

Seven A.M waking up in the morning gotta be fresh gotta go downstairs!

Heeej!!

Idag är det TISDAG, men idag är både innebandy träningen, och dansen inställd :/ Men jag ska iaf strax ut med daisy, hålla igång vettni ;)
Bjuder på en bild hära! ;D
Foto: Tilda Larsson

Hoho, jag är speedad, jojavet! Åt tillochmed pesto pasta TILL FRUKOST!

RSS 2.0