Sommaren..

Känner verkligen hur sommaren börjar dra bort nu, trist!
Önska mig och kaninerna lycka till i helgen!
 
//Hanna

Lite snabb info!

Nu drar jag några snabba meningar om allt!

Tävlingen gick inte speciellt bra, Doris var varm och seg, thats it. Daisy fick oväntat följa med, vilket ledde till en andra placering och pinne. En kvar från svår, dock vill jag inte det, hon gick på 3+1 vilket inte är bra alls, tyvärr..

Skolan har börjat och där sitter jag på högstadiet, uäh.

Skördedagarna HELA HELGEN, taggar till tusen! Ska bli så grymt kul, längtar.

Vaknade fem imorse, om någon ville veta. :P

Igår var det en igelkotte som smitit in i garaget, jag blev rädd men inte kaninerna. Kollade igenom båda två om dom hade några bett eller då, men nej. Hela och rena. Igelkotten var som tur en bebis.

Imorgon ska jag och Wilma in till staden och köpa priser inför helgens festligheter. Sedan ska vi hem till henne så jag får kolla på bebisar!

Lite kort om allt..
//Hanna

Inställd tävling..

Tävlingen i söndags blev tyvärr inställd, igen. Jag och Lovisa var väl förberedda, så vi tränade istället, det funkade ju också. Idag kommer Lovisa hem till mig för att sova här och tävla i Boden imorgon. Hoppas Doris tar pinne och blir elit, för då får hon tävla elit cup på skördedagarna nästa vecka. //Hanna

Mot Lovisa!

Idag åker jag till Lovisa i Piteå för att sova där och tävla imorgon.
Kommer verkligen bli jätte kul! Kaninerna jag tävlar med är Doris i svår krok och elit rak, Egzon i medelsvår rak och medelsvår krok. Sedan ska jag mesttroligt få låna Bärnad till eliten och få hoppa honom! Super tävling. :)


Hoppas ni läsare får en lika trevlig helg som jag!
//Hanna

Heldag hos Linnea!

Idag var jag ju hos Linnea hela dagen i princip. Vi hoppade med Egzon och det gick jätte bra! Förrutom när han slarvade.. Vi jobbade på hårt med honom och fick verkligen upp hans kondition. Jätte rolig dag, så jag blev ännu mer taggad inför tävlingen den 12/8. Alltså till helgen.
 
Resten av bilderna hittar ni på http://svartkanin.blogg.se :)
Kan ju även berätta att Doris rymde igår, men jag skriver mer om det någon annan dag. Hon är iallafall återfunnen.
 
//Hanna

Luleås Festligheter!

I helgen händer det massor med saker i lilla Luleå..

1. Luleå Kalaset, såklart!
2. Luleå spelen i fotboll.
3. Luleå kalaset tävlingarna i klubben!

Själv är jag upptagen med två av sakerna, Luleå Kalaset's fester och tivoli och Luleå Spelen i fotboll. Kaninhoppningen fick jag lov att skippa denna helg. Vilket kändes lite skönt faktiskt. Doris behövde vila, hon är ju faktiskt en elit kanin numera..

Vi har samling för match om 20 minuter, så jag måste gå nu. Ska lägga upp massa bilder på Egzon någon dag.
//Hanna

RSS 2.0