Roligt Minne från midnattsols..

fick en liten idée, att skriva om ett roligt minne från midnattsols cupen i Österjörn!

Det var söndag morgon, vi hade precis käkat frukost som bestod av nybakt bröd, yoghurt och musli. Vi skulle precis börja tagga om för en ny tävlingsdag, men först skulle vi städa alla transportburarna. Det var då det hände..

Det fanns två stora containers där vi slängde det gamla underlaget, och jag hade glömt Doris vattenflask hake hemma, så jag använde mig av en snodd som inte höll så bra..
Jag och Emma (Fotoryttarnas.se) skulle då gå och rensa vid containern, Emma höll upp locket på containern medans jag höll transporten rätt ner för att få ut allt, vad tror ni hände?
Jo, vatten flaskan som inte satt fast nå bra ramlade ner i en jätte djup container!!
Jag svor lite grann, medans Emma bara skrattade.
Emma var ju då min hjälpreda, så hon fick vicka ner hela containern så jag kunde nå flaskan, jag kan ju lägga till att jag klev halvt in i den! Men tillslut fick jag ut flaskan, och vi bara skrattade.

Det är ett gott minne från midnattsols 2012!
//Hanna

Klubbmästerskap

Till helgen (är jag borta) ska Doris tävla Stormästaren under klubbmästerskapen, jag är taggad, fast än jag inte är föraren. Doris kommer hoppa med Cecilia (Tack så grymt mycket!) under hela helgen och jag önskar dom världens lycka till, Doris kan faktiskt bli 1 pinne från elit..!! Jag hoppas verkligen att hon iaf får en pinne i rak och krok, då är hon en allt för bra bit på vägen, och det gör mig rädd.. Hon har gått upp i klasserna ganska fort, och här i svåren har det gått undan med en väldans fart! Blir hon elit i juli, har VI nått vårat mål på mindre än ett år, det gör mig otroligt stolt :') Hon är grym oavsett vad, min lilla bebis! //Hanna Doris när hon var lätt i september.

Glad midsommar!

Hoppas ALLA får en riktigt skön, fin och varm midsommar. Själv ska vi iväg och äta sill lunch och middag hos några bekanta, hoppas ni också gör något roligt. Resultat från gårdagen.. Svåren nr 1 Doris var jätte krånglig och spänd, beroende på att hon inte kissat före, vilket hon alltid behöver för att inte bli över spänd. Ingen i klassen fick pinne, hon gick på 2+3.. Svåren nr 2 NU var hon fin! Hon lyckades pissa precis före start (Yes!) och var mycket lugnare. 2+1 och vinst! 3 pinnar från elit :s Rätt så lyckad kväll! //Hanna

Snart är vi väl i Sävast..

Gjorde ett tidsinställt igår, här är det! Antar att jag just nu sitter i bilen, påväg till Sävast med härliga gänget! Ska ta med mig WM för att det är riktigt användbart i alla banor, så det blir kul. Första start var framflyttad till halv sex, det är därför vi antagligen är i bilen förns nu. //Hanna

Hum..

..Undra hur det kommer gå på torsdag? Yes, tävling igen!

Denna gången är det kvällstävling i boden, dit jag åker med Viktoria! (Även kallad vickepickeschlicke!) och Doris ska hoppa krok svår x2, hon kan bli 2 pinnar från elit ;s Det gör mig nervös..
Vet inte om Cecilia ville att jag skulle hoppa Smulan igen, det får vi se.

Har inget mer att skriva, så ha det bra.
//Hanna


Regn.. Igen!!

idag var jag ju då på tävling.. Det var grymt kul och bra gick det också! Doris satte ribban högt och gick på ett fel i svår krokig grund, i finalen taggade hon till när vi var ganska överlägsna i ledning, 0 fel och vinst! En första krok pinne, så grymt kul! Jag hoppade ju smulan i svåren också, hon är ju väldigt livlig och sprattlig.. Det var dock inte hennes dag idag, 4 fel i kroken och det i raken med. Egzon fick jag äran att hoppa i kroken och det gick finfint! 2+1 och han var jätte duktig lillkillen! I raken hände en liten sak.. Doris ledde på 0 fel och var lika taggad i finalen med, men då fastnade kopplet i ett hinder, som då välte. Tydligen måste man då lyfta tillbaka kaninen och låta den gå igenom det rivna hindret, vilket jag varken visste eller gjorde, så vi fortsatte på. Hon var så duktig och hade Igentligen då gått på 1 fel och vunnit, men då blev vi uteslutna pga den lilla insidensen, tyvärr. Jag är nöjd med dagen, sen har något extremt roligt hänt! Jag och Julia planerar lite grann som jag inte tänker säga så mycket om, förrän det är spikat och klart ;) //Hanna

Ändring!

Hos Linnea nu.

Vi har vart ute och fotat lite grann, men nu taggar vi mest inför morgon dagen!
Det har dock skett en liten ändring i startfältet imorgon.. Jag kan inte hoppa Lillen (Världens finaste pojk!) för han ska flytta till ett kelhem över sommaren, för att få komma bort på lite semester ett tag. Men jag fick ersättning! Jag ska få äran att hoppa Sävast För kärlekens skull "Smulan" och min favorit, Runaway's Regntrollaren "Egzon". Det kommer nästan bli lite roligare, även fast jag aldrig kan säga nej till Lillen!

Ni får en bild på mig och mitt hjärta!

//Hanna


En fantastik helg väntar

Förlåt för dålig uppdatering under gårdagen och en del av idag..

Just nu känns mitt liv toppen, det kan alltid bli snäppet bättre, men nu är det riktigt bra! Ikväll ska jag och mamma och grilla hos Rebecka och hennes familj. Det kommer bli jätte roligt, vi ska se på fotboll och ja, ta det lungt.
Imorgon ska jag sova hos Linnea och tävla på söndagen. Längtar, känns som att tiden alltid går snabbare när jag gör något jag vill och har längtat efter, så snart kanske jag vaknar upp och det är söndag! :)

Kan även berätta om en liten insidens (stavning) igår ute i sommar vädret.. Doris är  ett riktigt yrväder, när hon blir skrämd så går det år skogen. Det blev hon igår. Jag skulle ut med henne i selet och skutta i gräset, till en början gick det bra, men i slutet stack allting..
Vi var mitt ute på gården då jag märkte att hennes koppel var mellan baktassarna, jag tog det lungt och skulle försöka fånga henne, men nej. Hon sprang med öron upp på helspänn runt gården och parken jag stod stilla och försökte ta det lungt. Tillslut kutade hon in i vårat hus vars dörr var öppen, och låg och tryckte mot ett hörn. Jag gick sakta mot henne och klappade henne försiktigt, sedan lyfte jag henne på mattan där hon direkt la sig och vilade helt utsträckt. Jag blötte hennes öron då hon var helt slut och varm, tillslut reste hon på sig och gick till sin bur. Idag är hon återställd, dock lite avvaktande men det märks knappt.
Hon får vila hela morgon dagen för att sedan vara utvilad tills på söndag!

Det här blev ett långt inlägg, men det kanske behövdes?
//Hanna

Bloggen på topp!

Idag har jag haft upp mot 100 läsare, grymt! Bloggen var verkligen på topp idag :)
Det är NI läsare som gör så att jag fortsätter blogga och uppdatera, det är ni som gör bloggen till något vettigt.

Imorgon kommer min moster hit så vi ska på stan där jag ska köpa mineralpuder och en tröja från Gina, sen får vi se om något mer vettigt får följa med hem. Hoppas ni förstår att jag inte kommer kunna uppdatera imorgon!

//Hanna

PS. Tack bästa Emma från Fotoryttarnas.se för bilderna nedan!


Pausen varade länge..

..Eller så inte!

Redan på söndag är det tävling igen! Jag ska sova hos Linnea från lördagen och åka med henne till tävlingen. Det blir Svår rak och krok för Doris, Lillen startar bara svår krok.

Ni kanske tycker jag tävlar ofta, men tycker både jag och kaninerna att det är kul så spelar det ju ingen större roll. :)

//Hanna


Resultat!

Hemma efter världens bästa helg!
Träffade Emma och Alva Från ÅKH och dom var gode trevliga och roliga! :)

Daisy: Hel grym! 2a i Åkerbäret cup och en pinne i rak. Det här tyckte hon var roligt!

Doris: Hon var så duktig, som vanligt! Ingen pinne men banan var jätte svår.

Har bara bilder på Doris, tyvärr..

//Hanna


Snabb vlogg!

Bara en snabb vlogg så ni ska vara underhållna helgen ut. //Hanna


Imorgon är det dags..

..då händer allt!
Jag slutar på min skola som jag tvingats med i sju år, sedan drar jag till Österjörn och midnattsols med bästisarna. Självklart ska det även bli skit kul att få träffa Emma från Fotoryttarnas.se ! :)

Nu ska jag snart dra mig in till stan och handla lite, typ en ny bikini eller något sånt! Ikväll kommer Kirre och Sally hit, själv ska jag tävla Sally under helgen, linnea ska tävla Kirre.

TAGGA!
//Hanna


Ett år med mina fina..

Igår har jag känt Linnea i ett år, hur jag kommer ihåg det? Jo, jag träffade henne på en tävling första gången och började smått prata med henne.

"Känt dig i ett år nu, min fina vän. Alla borde ha en som du! Har jag tråkigt en minut, ringer jag dig, känner jag mig forever alone så känns det alltid bättre när jag har dig, du är min vän. ♥ — med Linnea Nordberg."

Och mitt lilla yr väder, som jag fick hem för första gången. Du var så blyg och försiktig i början, men jag såg hur du sakta växte för varje dag som gick..

"Min lilla pälsiga boll, till kanin. Ett underbart år med dig idag, många kramar, många tårar, många pussar, älskar dig så sjukt mycket mitt yr väder. Är så fruktansvärt glad att jag har dig, du och jag för alltid. Tack Dessi för denna underbaring! ♥"

//Hanna


Utmanad!

Emma på Fotoryttarnas.se har valt att utmana mig, även fast jag borde sova så gör jag det klart nu.. ;)

1. Din favoritdag på veckan?
Fredag, såklart!

2. Drömkameran?
Jag är långt ifrån kamera expert, så in the face.. Nikon D90!

3. Drömkombination häst/kanin?
Jag är ingen häst fantast heller även fast jag rider ganska ofta, så jag väljer kanin komb. istället! Stjärnans Hummingbird Heartbeat + Solrosgårdens Whisper of the heart (min Doris!) dom må va nära släkt, men önska kan man alltid!

4. Favoritnamn?
Typ Sofia, det hade jag tänkt mig kunna heta.

5. Om du fick byta liv med någon annan, vem skulle det vara?
Hmm.. Maria Knutsson? Hon driver en riktigt känd hoppuppfödning och har själv grymma kaniner. Kanske lite tråkigt val men jag lever mitt liv och är väl någolunda nöjd med det, för tillfället.

6. Hur ska din perfekta häst/kanin vara?
Min perfekta häst ska vara en riktig läromästare. Den behöver inte tävlas i någon speciell gren, nog för att jag föredrar hoppning men den ska vara snäll och ha glänsande personlighet!
Min perfekta kanin ska vara en Doris med finare kropp ;)

7. Vad tycker du livet är värt att leva för?
Det man älskar, håller på med och vill.

8. Vad gör du om femton år?
Tävlar SM i Kaninhoppning och vinner med en Doris bebis.. Nej men har förhoppningsvis jobb som vetrinär och en underbar familj!

9. Vad drömmer du om?
Att en dag få ett riktigt kanin stall fullt med hoppisar, få ett jobb som vetrinär, pierca naveln snarast, ha en stor walk in closet full med Jeffrey campbells!

10. Bästa webbplatsen du vet?
Hm.. Skhrf.com/forum?

Wilma på Vingenshoppkaniner.blogg.se och Vickevictoria.blogg.se ska bli utmanade!
1. Vad drömmer du om?
2. Vad vill du jobba med när du blir större?
3. Favorit djur?
4. Favorit mat?
5. Favorit bok?
6. Vad betyder mest för dig?

//Hanna


Läskig dröm..

Igår gick jag och la mig ganska sent, somnade kring tolv. Jag såg på Lets Dance hela kvällen och åt donuts, tidigare hade jag varit på multi och spelat fotboll med Joakim, Moa, Rebecka, Wilma, Robin, Lukas, Marigona och Eskil. Det var riktigt skönt att kunna spela i bara linne!

Nu som rubriken sa, så drömde jag en minst sagt läskig dröm inatt..
När man drömmer så går man igenom saker man tänkt på under dagen, och jag undrar verkligen vad jag tänkt på..

Jag drömde nämligen att det började brinna i garaget, hos kaninerna, under natten och jag fick fritt panik! I drömmen sprang jag ut till garaget och kastade ut daisys bur (den är enkel att lyfta i verkligheten) och stoppade ner Doris där med, sen när garaget var fullt av eld sprang jag tillbaka in och började skrika, sen sprang jag ut igen. Något mer kommer jag inte ihåg..

Jag gjorde iaf vad jag skulle gjort i verkligheten också, förrutom att skrika i garaget, haha! ;)

Idag har jag iaf varit och köpt hö och handlat på stan, skulle Igentligen varit och kollat på en ny ute bur, men icket.. Vi ska typ åka imorgon med och köpa den på plats tror jag, för jag behöver den tills på torsdag!

//Hanna


RSS 2.0