Sjukt besviken!

Jag vaknade klockan 11.00 idag, jag gick direkt in på min blogg. Då hade jag fått en kommentar på inlägget om tävlingen. Jag blev sjukt besviken..
Jag bryr mig inte ett skit i vad den dära personen säger! Ska kolla IP adressen om jag nu vill vara så noga..
Jag vet själv att mina headers är ganska fina, annars skulle jag inte ta dom som pris i tävlingen! Sedan det dära om läsare.. Du verkar ju "bryta" din trend om att jag inte har några läsare, vad gör du själv hära då? Haha, så jäkla omoget att inte skriva sitt namn heller. Tror du att jag kommer och slår dig bara för att du skriver ditt riktiga namn och om du då har en blogg? nae! Stå för vad du skriver, okej du kanske tycker att mina headers är fula. Amen vet du vad? Jag bryr mig inte!
Hehe, nu fick jag skriva av mig lite! ^^
~ Anmäl er till min VinterTävling ~

Kommentarer
Postat av: Vicke ♥

fan vad omoget!! + att DU GÖR SUPERFIIIINA HEADERS!!!!!!!! ♥♥♥Den där personen är bara avudsjuk bara för du har så fin header ;)För om hon skulle tycka att den nu var ful så skulle hon inte skrivit så... ett tecken på avudsjuka! ;)Men du ser ju IP-adressen på kommentaren.. så håll vara på den. Tror man kan söka upp vem det är på något sätt.Men skit bara i kommentaren. För du gör så fina header så det är inte sant ! ♥ KRAM(stör mig på sådana jäv*ar ;))

2012-01-01 @ 11:44:56
URL: http://vickevictoria.blogg.se/
Postat av: Angelica

2012-01-01 @ 12:44:26
URL: http://kulltorpsbramaa.blogg.se/
Postat av: Angelica

Oj felåt för den tomma komentaren, men du gör iaf jätte fina headers och diina läsare kan ju omöjligt veta hur många som är inne på din blogg varje dag..? ;) Rebecca har för ett tag sen hissat dina headers på min blogg och ja bry dej inte!

dina headers är grymma :D<3

2012-01-01 @ 12:46:52
URL: http://kulltorpsbramaa.blogg.se/
Postat av: Vilma

http://www.ipnr.nu/spara-ip-nummer/:)

2012-01-01 @ 15:41:04
URL: http://vilmabloom.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0